Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

15ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet "ΛΥΣΙΑΣ"

Προσθήκη λεζάντας
Ο "ΛΥΣΙΑΣ" είναι Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet, ο οποίος οργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά. Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΥπΠΔΒΜΘ, από τα Εκπ. Δούκα, τον OTE και τη Microsoft Hellas. Πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, η αρχική φάση 1 Μαρτίου - 31 Μαρτίου 2011 και η τελική 9 Απριλίου 2011 (πληροφορίες στο http://www.lysias.gr/).
Ο ΛΥΣΙΑΣ έχει μεταμορφωθεί πλέον σε ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό παιχνίδι αναζήτησης και γνώσεων. Μέσα από το παιδαγωγικό τρίπτυχο «ΑΝΑΖΗΤΩ-ΒΡΙΣΚΩ-ΕΠΙΛΥΩ/ΑΠΑΝΤΩ» μαθητές και μαθήτριες από Δ΄ Δημοτικού μέχρι και Γ΄ Λυκείου επιλύουν θέματα που σχετίζονται με τις σχολικές γνώσεις αλλά και τα ενδιαφέροντά τους. Μπορείτε να «παίξετε» το νέο παιχνίδι στη διεύθυνση: http://www.lysias.gr/procedure/demo.asp
Εβδομαδιαίος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet "ΛΥΣΙΑΣ QUIZ"
Ο ΛΥΣΙΑΣ Quiz είναι o εβδομαδιαίος διαγωνισμός, ο οποίος διεξάγεται 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο (παράλληλα με τον καθιερωμένο ΛΥΣΙΑ). Στο διαγωνισμό αυτό μπορούν να παίξουν και μαθητές/τριες Γ΄ Δημοτικού (πληροφορίες στο http://www.lysias.gr/quizs/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και ορθογραφημένα!