Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΠΕΡIΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ii Δ2

Ο Μιλτιάδης μας τρομάζει με μια βαρκάδα που εξελίσσεται σ'ένα αγωνιώδες θρίλερ με όλα τα τέρατα που βάζει ο νους σου... Απτόητος όμως από όλα τα βάσανα που πέρασε, καταλήγει σε μια απόφαση που αποδεικνύει τον περιπετειώδη  και ερευνητικό χαρακτήρα  του!

 Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΑΡΚΑΔΑ
Μια φορά εγώ έκανα βαρκάδα  στη λίμνη με το φίλο μου το Δημήτρη. Ήταν στα μέσα του Δεκέμβρη.
 Καθώς αρμενίζαμε, είδαμε έναν τεράστιο καρχαρία. Η κραυγή και των δυονών μας ήταν "Αααααααααα!!!". Ο καρχαρίας μας ταρακούνησε. Έπεσα στη θάλασσα, αλλά ο Δημήτρης με σήκωσε.  Και τότε έγιναν όλα τα άλλα : ένας στρατός από βαμπίρ, φαντάσματα, βρικόλακες και ζόμπι. Μας έσπασαν τη βάρκα, μας βούλιαξαν κι έφυγαν.
 Διαπίστωσα ότι το 100% των πιθανοτήτων ήταν να μας φάνε τα αρπακτικά ή να πνιγούμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσουμε. Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο με το κινητό μου, αλλά δεν είχε μπαταρία.
  Ευτυχώς, για καλή μας τύχη, ήρθε ο Ερνόλντι μ'ένα φουσκωτό να μας πάρει, αλλά τότε όρμηξαν κάτι μαύροι ιππότες και τον άρπαξαν. Όμως πρόλαβε και μας πέταξε το κινητό του.  Πήραμε τους γνωστούς και σύντομα ήρθαν και μας έσωσαν.
Η περιπέτεια όμως δεν είχε τελειώσει! Είχαμε να λύσουμε το μυστήριο του Ερνόλντι. Μετά από έρευνες ανακαλύψαμε ότι οι ιππότες δεν ήταν πραγματικοί. Κάποιοι μας έκαναν φάρσα!
 Μ'άρεσε πολύ αυτή η περιπέτεια, αν και ήταν λίγο τρομαχτική. Θα ήθελα να ξαναπάω και να λύσω το μυστήριο της λίμνης που για αιώνες μένει άλυτο...





Και έπεται συνέχεια....

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και ορθογραφημένα!