Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Τάξη ΣΤ' : Ό,τι κι αν κάνεις, εγώ θα πολλαπλασιάζομαιhttp://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM101/467/3096,12433/


http://ebooks.edu.gr/courses/DSDIM101/document/4bd845f94p84/523c355b7kyb/523c36fdpinw.pdf
 
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!
 
"Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" πολλαπλασιάζοντας κλάσματα;
Φανταστικό! Το πολύ γνωστό παιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" σε μια έκδοση με ...πολλαπλασιασμό κλασμάτων γίνεται πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέγεις για κάθε επίπεδο τη σωστή απάντηση. Καλό είναι να έχεις μαζί και ένα τετράδιο για να κάνεις πράξεις (αν δεν μπορείς να βρεις το αποτέλεσμα με νοερούς υπολογισμούς). Στα σημεία που θα σε δυσκολέψουν μπορείς να πάρεις τις βοήθειες: 50/50 για να "κοπούν" δύο από τις πιθανές απαντήσεις και τηλέφωνο, ώστε να προλάβεις να ρωτήσεις κάποιον πριν τελειώσει ο χρόνος (η τρίτη βοήθεια δυστυχώς δεν θα σε βοηθήσει).

Συμβουλή: Στις περισσότερες περιπτώσεις, έπειτα από το αποτέλεσμα των πράξεων θα χρειαστεί να κάνεις και απλοποίηση, ώστε να επιλέξεις τη σωστή απάντηση. Μην αργήσεις όμως! Ο χρόνος τρέχει και πρέπει να προλάβεις!

Τέλειο σημείο: Πριν αρχίσεις, μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα με τον οποίο θα παίξεις και να τον διαμορφώσεις (πρόσωπο, φύλο, ρούχα, μαλλιά, κτ.λ.) κάνοντας κλικ πάνω του. Μπορείς να επιλέξεις και το όνομα της ομάδας σου πληκτρολογώντας το (για περισσότερη πλάκα σκέψου κάτι έξυπνο).

Σε ποιο επίπεδο μπορείς να φτάσεις;

(κλικ στην εικόνα για να μεταβείς στο παιχνίδι)
 
Τρίποντο στη διαίρεση κλασμάτων...
Παίξε μπάσκετ στο επόμενο παιχνίδι και βάλε όσα περισσότερα καλάθια μπορείς. Μετακίνησε τον παίκτη με το ποντίκι σου και κάνε κλικ για να πετύχεις καλάθι. Απάντησε στην ερώτηση (καλό είναι να έχεις και ένα τετράδιο μαζί, για να κάνεις πράξεις) και συνέχισε να σουτάρεις. Πέτυχε τουλάχιστον 8 καλάθια πριν τελειώσει ο χρόνος...

Πόσο καλός είσαι στα ...τρίποντα;

(κλικ στην εικόνα για να μεταβείς στο παιχνίδι)
 
Πηγή :  Έκτη ...και απίθανοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και ορθογραφημένα!